cinemaclub a la SACMA  
  Carrer Bosch, 5, 1r (edifici Crèdit Balear). Manacor    
 

ENTRADA GRATUÏTA

 
       
     
Dissabte 17 de novembre, 19.30 h        

Herències. Joana
Catalina Bauçà
Mallorca, 2007. 7 min.

 

The sounds from the urbans jungles
Sagitalsize
Mallorca, 2007. 90 min.

  Veure cartell programació novembre (PDF)

Herències. Joana és un retrat audiovisual, el primer d'una sèrie que, com a documents, pretenen contenir les essències de les persones envers la seva herència emocional. Cada retrat parteix del seu entorn més estimat, dels seus desitjos, de les seves necessitats, ferides, il·lusions... En aquest cas, l'amor per la terra i la natura, el paisatge com a genètica i la necessitat de fixar un espai íntim, són tres línies de reflexió que ens regala na Joana.

Catalina Bauzà

 

Sagitalsize presenta The sounds from the urbans jungles , una sessió d'electrònica i visuals. Es tracta d'un procés creatiu en el qual, per mitjà de la mescla en directe de sons i imatges, s'ofereix a l'espectador fer l'exercici visceral de digerir emocions.
La jungla urbana és una percepció dels llocs que habitam, copsats avui per la massificació d'informació, de tecnologia i de mecanismes superficials. Una selva en la qual a cada segon és més dificultós caminar una direcció i més fàcil naufragar dins la notícia, l'esdeveniment diari, l'emoció davant la capsa negra, la deriva inconscient.
Durant 90 minuts volem invocar l'acte creatiu, la memòria, l'estància. És un passeig i recorregut pel territori orgànic i elèctric.

Sagitalsize