Divendres 23 de febrer, a les 21’30 h
a Sa Recreativa de Felanitx

Caminar sobre quatre rodes: usos, abusos i alternatives.

projecció de la pel·lícula:
“Trafic”
Després de la pel·lícula, Antoni Cànaves, membre de “Massa Crítica” de Ciutat, ens parlarà sobre la problemàtica que suposa l’exagerat parc automobilístic de l’illa.

“Trafic” (“Trafic”, França 1971). Direcció i guió: Jacques Tati. Fotografia: Marcel Weiss i Edouard Van Den Enden. Música: Charles Dumont. Muntatge: Maurice Laumani i Sophie Tatischeff. So: Ed Pelster, Alain Curvalier, Jean Nény i Claude Plouganou. Intèrprets: Jacques Tati, Maria Kimberly, Marcel Fraval, Honoré Bostel, Tony Kneppers, Francois Maisongrosse. Durada: 96 minuts.

Monsieur Hulot treballa com a dissenyador per a la modesta fàbrica d’automòbils Altra, una casa parisenca que vol presentar el seu darrer model, un camping-car equipat amb nombrosos gadgets, al saló de l’automòbil d’Amsterdam. Just donats els darrers retocs a l’enginyós vehicle, Hulot parteix al capdavant del petit comboi que ha de portar el prototip a la fira. Però els quilometres que separen les dues capitals europees son molts, i juntament amb Maria, la relacions públiques de la marca, haurà de fer front a nombrosos contratemps si volen arribar a temps per a la inauguració. Amb la poesia com a cinturó de seguretat, “Trafic” ens presenta l’automòbil com una criatura quasi bé humanitzada i al seu propietari, un ésser inconscientment dominat però feliç, com el possible nou escaló de l’evolució humana: l’homo mecanicus.

 

ENTRADA GRATUÏTA


organitzen

 

veure cartell (PDF)