Divendres 27 de gener a les 21.30 h
a Sa Recreativa de Felanitx

The Fourth World War

Posteriorment s’obrirà un debat a càrrec d’activistes antiglobalització i tots els assistents.

“The Fourth World War” (2004) EEUU. Realitzada per Jacqueline Soohen i Richard Rowley. Narrada per Suheir Hammad i Michael Franti. Música: Manu Chao, Asian Dub Foundation, Ozomatli, Múm, Dj Moosaka, Dj Splice, Muslimgauze, Gotan Project, Eoss. Produïda per Big Noise Films. Duració: 75 minuts.

Rodada a primera línia dels conflic-tes als cinc continents, La Cuarta Guerra Mundial ens fa arribar una història íntima i apassionada, sobre l’esperança i la connexió de les relacions humanes davant d’una guerra neoliberal que destrossa i disgrega.
Aquest documental barreja imatges i veus enregistrades sobre el terreny des de Mèxic, l’Argentina, Sud-àfrica, Palestina, Corea; o des de les societats occidentals de Seattle fins a Gènova i la “Guerra del Terror” de Nova York i l’Iraq.
La Cuarta Guerra Mundial revela l’aterridor sistema de violència global en el qual estem tots atrapats, però al mateix temps ens dóna a conèixer els homes i les dones amb els quals compartim aquest planeta. Són els homes i les dones que aturaran aquesta guerra.

 

ENTRADA GRATUÏTA


organitzen

 

veure cartell (PDF)