Divendres 27 d’octubre a les 21.30 h
a Sa Recreativa de Felanitx

ISRAEL-PALESTINA. UN CONFLICTE QUE MAI S'ACABA

projecció de la pel·lícula:
Promises
Després de la pel·lícula en Xisco Plaza ens mostrarà fotografies de la seva estança a Cisjordània que ens serviran per a obrir un debat sobre la situació del poble palestí i la inestabilitat de l'Orient Mitjà.

“Promises” (“Promises”, EEUU/Israel 2001). Direcció i guió: Justine Shapiro, B.Z.Goldberg i Carlos Bolado. Fotografia: Yoram Millo i Ilan Buchbinder. So: Rogelio Villanueva i Carlos Bolado. Muntatge: Carlos Bolado. Amb la participació dels nins Yarko, Daniel, Mahmoud, Shlomo, Sanabel, Faraj i Moishe. Durada: 106 minuts.

A 1995, Justine Shapiro viatjà a Israel i als territoris ocupats palestins per a rodar un episodi de “Lonely Planet”. Les dures paraules i intenses emocions dels seus cosins israelians i dels nins palestins que va conèixer l’impulsaren a realitzar “Promises”, un viatge a través de les comunitats palestines, els assentaments al costat Occidental i els coneguts barris de Jerusalem, on entrevisten a set al·lots palestins i israelians d’edats compreses entre els nou i els tretze anys, propiciant una trobada per a coneixer-se entre ells. Els obstacles polítics, religiosos i culturals coneguts per tots provoquen que el diàleg no sigui fàcil. En la seva humanitat, la pel·lícula revela l’altra cara del conflicte, la que cap diari ni cadena televisiva han mostrat mai.

 

ENTRADA GRATUÏTA


organitzen

 

veure cartell (PDF)

 

Durant del debat