organitzen:
 
col·laboren:

 

Veure cartell (PDF)

:

 

Contra la crisi, agitació punk
Des de fa uns anys la paraula crisi està en boca de tots, perquè tot el dia en parlen televisions, ràdios, periodistes i economistes. Però també perquè ja n'estam tocant les conseqüències per haver-nos abocat a l'atur i per haver-se retallat la despesa social. Estam en crisi econòmica i tot s'està fent més complicat. Davant aquest panorama, necessitam revulsius. Rompre esquemes i barreres. Crear antagonismes contraculturals i polítics, ser refractaris al Sistema.
El punk va néixer en un context de crisi econòmica, però també cultural i política. Quasi ben igual que ara. El Sistema fa pudor i ja comença a ser insuportable.
Ja està bé de tapar-nos el nas i seguir menjant la porqueria que ens venen. Que pagui Pujol! Fuego a la Moncloa! deien els punks barcelonins dels 80. Ja està bé de mostrar-nos passius i tolerants amb l'actual situació. El Sistema, i sobretot Mallorca no ens agraden i per això no ens quedarem remugant i fent discursos estèrils a una barra d'un bar, canviant de canal o cercant evadir-nos d'una manera o una altra. Com a persones conscients que vivim en societat actuarem en responsabilitat i direm No al Sistema!
Noltros reivindicam el punk, no com a moviment musical o urbà. Passam de tribus, indústries i ortodòxies. Si noltros reivindicam el punk és pel seu caràcter irreverent, provocador, rebel i contestatari. Però també pel Do It Your Self! Fes-ho tu mateix! Que sempre ha proclamat el punk que no s'ha venut. Així, contra les retallades socials i culturals: autogestió, cooperació i solidaritat. Contra els abusos del poder: branca, acció directa. Contra la mediocritat: imaginació. Contra l'especulació i la falta d'espais: okupació. I, contra la vanitat i pedanteria de l'art actual: honestedat i humilitat.