organitzen:
 
col·laboren:

 

Veure cartell (PDF)

 

Divendres 28
21.30h. Bar Ca’n Parera (C/ St Rafel, 36. Manacor)

Concert
·Doctor Enfermo
·Mostros
·Crimen

Col·leccionista de renous i sons estranys, el D0ct0r Enferm0 predica l’acceptació del dolor, la infermetat i la mort com a fenòmens inevitables, renovadors i font de creixement espiritual.

Web de Doctor Enfermo

 

     

Banda de Killer Punk Rock & Roll formada a Buenos Aires (Argentina) l'any 1999 i activa a l'illa de Mallorca des del 2000 amb la incorporació a la guitarra de Juanmi, membre d'un dels referents del punk mallorquí, els desapareguts Cerebros Exprimidos. Des de llavors han publicat 3 àlbums i recentment un Ep compartit amb la banda Motocross. Sense cap dubte, Mostros són un dels millors grups en directe i una banda 100% punk que s'autoedita tot el seu material a través del segell Flying Peluca.

Mostros a MySpace

 

     

Crimen és una banda formada per tres coneguts músics de l'escena punk de Mèxic, per pertànyer o per haver format part de grups com Insolentes, Bigspin, Us Against The World, Antimaster o 301 Izquierda. La idea del grup va sorgir el 2008 i al poc temps ja tenien gravada una demo en viu de temes propis més una versió dels Discharge. L'any passat publicaren el seu primer Lp: Es una vil mentira que todo va a estar mejor (Discos Enfermos). Crimen practiquen un hardcore punk amb tocs crust i la seva guia espiritual és el lema punk Do It Your Self (Fes-ho Tu Mateix). Actualment es troben de gira per Europa.

Crimen a MySpace