organitzen:
     
     
 

 

 
       
 

Dilluns 11
20.00 h
Concert
ERRÖR - RAMONIKOS - DJ. BABY COLAPSO

ERRÖR

Banda formada per membres de Net Weith, Bad Taste, Ultimo Preso, Cerebros Exprimidos i d'altres mítiques bandes de Punk i Hard-Core de Ciutat. Es formaren fa 6 anys als locals de l'hipòdrom, on tantes bandes de punk han sortit d'aquell indret, caòtic i DIY. Han tret 2 CD's (La condena Merecida i Matanza) i un que està a punt de sortir amb el segell berlinès Yellow Dog amb el títol Tierra quemada, que inclourà les dues primeres gravacions. El seu estil és Hard-Core amb influències Metal, que pot recordar a bandes com Tragedy, From Ashes Rises o Wolbrigade. Que combinen la melodia amb el só greu de les guitarres.

 

RAMONIKOS

Ramonikos són:
FOSKO: 1978 -1979 PILLASTRES, 1979-1981 MAC, "sempre a la veu, només me deixaven tocar la guitarra desenxufada..."
CASTAN: grups: Kinkonhort, Atxis Jesus, Ramonikos... en tots els grups com baixista.
J.B.: "vaig començar l'any 85 amb els Deskarriats fins a l'any 89-90, després amb els 999 casi mil l'any 91 i després de molts d'anys, l'any 2009 formam els Ramonikos, per riure i disfrutar un poc. A tots els grups tocava sa guitarra".
CORTANA: "vàrem començar amb l'ara baixista dels Ramonikos amb el grup Kinkonhort i tocàrem una grapada d'anys, després amb els Atxis Jesus, anecdòticament amb els Arratoriak. Sempre tocant sa bateria".
COQUETA: Grups: Soundbirds, Mobydick, Malherba, Juanolas, Ramonikos. "Amb 15 anys vaig tocar un poc el baix fent versions de grups de música Punk com Eskorbuto, Cicatriz, etc... i ara, com podreu comprovar, tornam a les arrels després de passar per influències com Led Zeppelin, Deep Purple, etc... actualment toc sa guitarra".

 

DJ BABY COLAPSO

Bateria d'Errör i punxa discos del surf més punkie.

 

 


Myspace d'Errör

Blog de Ramonikos