Divendres 24 de novembre, a les 21.30 h
a Sa Recreativa de Felanitx

LLUMS I OMBRES DE LA REVOLUCIÓ BOLIVARIANA

projecció de la pel·lícula:
La revolución no será televisada
Després de la película hi haurà un debat amb la presència d'un membre del Comité de Solidaritat amb Veneçuela de Catalunya.

“La revolución no será televisada” (“The revolution will not be televised”, Veneçuela/Irlanda 2003). Direcció, guió i fotografia: Kim Bartley i Donnacha O’Briain. So: Locky Butler Muntatge: Ángel Hernández Zoido. Amb la participació de Hugo Chávez, Pedro Carmona, Jesse Helms, Colin Powell, GeorgeTenet. Durada: 74 minuts.

Hugo Chávez, escollit President de Veneçuela el 1998, és un heroi popular carismàtic i imprevisible estimat per la classe obrera del seu país al mateix temps que considerat com a bèstia negra per les estructures de poder que cerquen la seva renuncia. El dia 11 d’abril de 2002, dos realitzadors irlandesos independents es trobaven dins del Palau del govern realitzant un treball sobre l’anomenada Revolució Bolivariana quan es va produir el cop d’estat contra el seu govern. També eren presents quan Chavez va reprendre el govern 48 hores més tard rodejat pels seus seguidors que no amagaven la seva alegria. El material que varen filmar es va convertir en un document únic sobre el funcionament del poder i un retrat molt diferent de l’ofert pels grans mitjans de comunicació de l’home que segons Wall Street Journal, ha convertit a Veneçuela en el mal de cap més gran per a Washington a Llatinoamèrica després de Cuba.

 

ENTRADA GRATUÏTA


organitzen

 

veure cartell (PDF)