Divendres 27 d’abril
a les 21’30 h a Sa Recreativa de Felanitx

Votar o no votar
Neixen els canvis socials dels governs o dels moviments de carrer?

projecció de la pel·lícula:
“Mi padre es ingeniero”
Després de la pel·lícula s’obrirà un debat amb la presència de Colau Barceló (Progressistes Felanitx), Xavier Morell (EUIV Manacor) i Carlos Serrano (moviments socials).

Natacha i Jérémie varen créixer junts. Eren inseparables. Ambdós varen estudiar medicina. Se varen estimar. Cada any, com una mena de ritual, se plantejaven continuar o acabar la seva relació berenant vora el mar. Fins que un dia les seves vides agafaren camins diferents. Jérémie va decidir veure món col·laborant amb una ong i es convertí amb el temps en algú important que treballava amb polítics de ministeris d'ajuda internacional. Natacha va decidir quedar al seu barri, una zona marginal de Marsella, per obrir una consulta de pediatria treballant quasi bé de manera desinteressada. Un dia qualsevol, el pare de Natacha la troba amb estat catatònic, totalment muda i absent. Jérémi ja ha format una família, però tornarà a cuidar de Natacha fins esbrinar el perquè del seu estat.

“Mi padre es ingeniero” (“Mon père est ingénieur”. França, 2004). Direcció: Robert Guédiguian. Guió: Robert Guédiguian i Jean-Louis Milesi. Fotografia: Rénato Berta. Música: Arto Tunçhoyaciyan. Muntatge: Bernard Sasia. So: Laurent Lafran. Intèrprets: Ariane Ascaride, Jean Pierre Darroussin, Gérard Meylan, Pascale Roberts, Jacques Boudet, Pierre Banderet. Durada: 104 min.

 

ENTRADA GRATUÏTA


organitzen

 

veure cartell (PDF)