Divendres 29 de setembre a les 21.30 h
a Sa Recreativa de Felanitx

LLIBERTAT, RELIGIÓ, ESGLÉSIA, APOSTASIA.

projecció de la pel·lícula:
Los comulgantes
Desprès de la projecció hi haurà un debat amb la participació de Llorenç Lladó, rector de Felanitx, i Emilià Páez, membre del Col·lectiu Apòstates de Mallorca.

“Los comulgantes” (“Nattvardsgästerna”, Suècia 1963). Direcció i guió: Ingmar Bergman. Fotografia: Sven Nykvist. So: Evald Andersson. Música: Cants litúrgics suecs i Johan Sebastian Bach. Muntatge: Ulla Ryghe. Intèrprets: Ingrid Thullin, Gunnar Björnstrand, Gunnel Lindblom, Max von Sydow, Allan Edwall, Elsa Ebbesen. Durada: 78 minuts.

Thomas Ericsson, pastor protestant destinat a una zona rural, realitza el seu treball litúrgic amb l'església quasi bé buida. Malalt i solitari, l'amor de la mestra Marta s'ha tornat per a ell una càrrega insuportable. Incapaç de comunicar-se ni amb Déu ni amb els homes, la seva vida esta seca i sense sentit. Quan un agricultor i la seva esposa van a demanar-li consell es incapaç d’oferir cap mena d'ajuda. No pot donar res de si mateix; les preocupacions dels demés no li arriben. L'agricultor, que tan sols esperava simpatia i consol, es abandonat enmig dels seus dubtes de manera grotesca, ja que el pastor tan sols sap parlar en monòleg.

 

ENTRADA GRATUÏTA


organitzen

 

veure cartell (PDF)