Divendres 1 de desembre. 21’30 h

Gohatto
“Gohatto”, Japó, França, Regne Unit 1999.

Direcció: Nagisa Oshima. Guió: Nagisa Oshima, basat en novel·les curtes de Ryotaro Shiba. Fotografia: Toyomichi Kurita. Muntatge: Tomoyo Oshima. Musica: Ryuichi Sakamoto. Intèrprets: Beat Takeshi, Ryuhei Matsuda, Shinji Takeda, Tadanobu Asano, Koji Matoba, Masa Tommies, Masatô Ibu. Durada: 101 minuts.

Kyoto. Primavera de 1895. Al temple Nishi-Nonganji, la milícia esta escollint els nous reclutes que es convertiran en guerrers samurai. Aquells que esperen ser escollits s’han d’enfrontar al millor home de l’exercit, Okita. De tots els candidats, només dos superen la prova: Tashiro, un samurai de classe baixa i Kano, un jove atractiu i seductor. Les normes i reglaments inflexibles que mantenen l’ordre entre els homes d’aquest grup no serà suficient per a evitar l’espiral d’enveges i rumors provocades per la fascinació que el jove Kano desperta en els seus companys d’armes.

 

Divendres 8 de desembre. 21’30 h

Ichi the killer
“Koroshiya ichi”, Japó, Hong Kong, Corea del Sud 2001.

Direcció: Takashi Miike. Guió: Sakichi Sato basat en el còmic de Hideo Yamamoto. Fotografia: Hideo Yamamoto. Muntatge: Yasushi Shimamura. Música: Karera Musication, Seiichi Yamamoto. Intèrprets: Tadanobu Asano, Shinya Tsukamoto, Nao Omori, Alien Sun, Susumu Terajima, Shun Sugata, Toru Tezuka. Durada: 123 minuts.

El cap d’un clan yakuza desapareix misteriosament amb un milió de iens. Kakihara, el seu home de confiança, i la resta de la banda el cerquen a la desesperada ja que no creuen que els hagi deixat plantats. Després d’un seguit d’investigacions, tortures i morts, Kakihara aconsegueix esbrinar que en realitat el seu superior ha estat borrat del mapa per un home anomenat Ichi, un brutal assassí carregat de traumes d’infància capaç de trossejar als seus contrincants amb la fredor d’una màquina.

 

Divendres 15 de desembre. 21’30 h

Haru en el reino de los gatos
“Neko no ongaeshi”, Japó 2002.

Direcció: Hiroyuki Morita. Guió: Reiko Yoshida basat en el còmic de Aoi Hiiragi. Disseny de personatges: Satoko Morikawa. Fotografia: Kentarou Takahashi Musica: Yûji Nomi. Amb les veus de Chizuru Ikewaki, Yoshihiko Hakamada, Aki Maeda, Takayuki Yamada, Hitomi Sato, Kenta Satoi, Mari Hamada. Durada: 75 minuts.

La sort de Haru, una nina insegura i confosa, canvia de cop quan, tornant de l’institut, salva a un misteriós moix de ser atropellat per un camió. No es un moix comú. Es Lune, el Príncep del Regne dels Moixos. En recompensa per la seva bona acció el Rei Moix la convida a un inesperat viatge al seu Regne. Allà, li proposa casar-se amb el seu fill. Haru pensa si accepta la proposta. En aquest mon irreal lluny dels seus problemes seria feliç.

 

Divendres 22 de desembre. 21’30 h

All about Lily Chou-Chou
“Riri Shushu no subete”, Japó 2001.

Direcció i guió: Shunji Iwai. Fotografia: Noboru Shinoda. Muntatge: Yoshiharu Nakagami. Musica: Takeshi Kobayashi. Intèrprets: Hayato Ichihara, Shugo Oshinari, Yu Aoi, Ayumi Ito, Miwako Ichikawa, Izumi Inamori, Takao Osawa. Durada: 146 minuts.

Yuichi es un adolescent que viu amb la seva mare a una petita localitat. A l’escola sempre l’intimiden, li pegan i l’insulten. Dins un ambient tant asfixiant la seva cantat favorita, Lily Chou-Chou, es l’únic que l’interessa. La seva vida es redueix a la seva habitació i a actualitzar la pàgina d’internet que dedica a la seva estrella del pop preferida. Un món que s’alimenta de música, e-mails i idolatria. Fins que un dia coneix a un chat a un altre fan de Lily Chou-Chou tan apassionat com ell i es fan amics íntims.

 


  Projeccions a Sa Recreativa de Felanitx. Entrada gratuïta.
   
  organitza:
   

cartell en fomat PDF