En poc temps, 40PUTES s’ha convertit en el mitjà de referència de la cultura mallorquina no oficial. Una publicació web oberta a tota mena d’inquietuds fins aleshores fora del radar que, enmig de la crisi de credibilitat dels mitjans tradicionals i infoxicació salvatge a internet, ha aconseguit consolidar un discurs personal, irreverent però també rigorós.
A més de seguir l’actualitat a peu de carrer, elevant a la categoria de notícia coses que fins llavors ningú havia considerat com a tals, 40PUTES també ha destacat per les seves entrevistes, sempre extenses i amb profunditat, amb tota mena de personatges, des d’actrius porno a dibuixants de còmic de reconegut prestigi, passant per productors discogràfics, eminències underground i músics de tota mena, establint una manera pròpia de fer les coses on sempre traspua una passió honesta.
En aquest volum s’arrepleguen un seguit d’entrevistes i articles publicades al llarg del seu primer any de vida, a les quals s’han afegit dues entrevistes inèdites, una des de cada extrem de l’escena musical local: Tomeu Penya i Pere Pla (Forats Negres/Furnish Time). Dos documents que se sumen a les de Max, Daevid Allen, Lluís Juncosa, Jaume Triay (Cerebros Exprimidos), Rafa Murillo o Gerard Armengol. Una petita selecció del treball que desenvolupa 40PUTES dia a dia.

Web de 40 putes

Web de Órbita Editorial